Een bio kapsalon in de provincie Oost-Vlaanderen met natuurlijke kleuringen
In deze bio kapperszaak in Oost-Vlaanderen, een van de 10 provincies in België, is alles anders …

Maar wat is uiteindelijk een bio – kapsalon?

Een tarief zonder verrassingen

We zijn allemaal wel eens in een traditioneel kapsalon binnengestapt of in een keten van kapsalons. De prijzen zijn aan geen kanten te begrijpen en weinig kappers kunnen aangeven hoeveel een behandeling kost. En dikwijls probeert men, op subtiele wijze, een bijkomend productje aan te smeren omdat uw haar zogezegd te droog of te broos is. Maar eens aan de kassa ontvangt u een rekening waar u zich helemaal niet aan had verwacht.

Bij Bio Hair Aras doe ik daar niet aan mee !

Een eenvoudig en duidelijk tarief

Mijn tarieven zijn opgesteld als een menu waar alles is inbegrepen.
Wat ook de lengte van uw haar is, de voorgestelde verzorging en de hoeveelheid ecologische haarlak die ik nodig heb om uw haar te stylen, de prijs blijft gelijk. Omdat ik uitga van het principe dat het aan mij is om te oordelen wat goed of niet goed is voor uw haar, om de perfectie te bereiken.

Echt natuurlijke kleuringen

Als partner van de de Belgische onderneming Hairborist, heb ik gekozen om met hen samen te werken omdat ze staan voor een gezonde en eerlijke ethiek. Hairborist heeft een gamma met natuurlijke en 100% plantaardige kleuringen. Samengesteld uit fijne poeders van bloemblaadjes, stampers van bloemen, kruiden en planten, laat dit toe om het haar te kleuren en tegelijk te verzorgen. De plantaardige kleuring ligt op het haar zoals verf op een doek.
Vergeet de allergieën aan résorcinol, p-phennyldiamine (beter gekend onder de naam PPD) p-aminophenol, O-aminophenol, m-phenyldiamine, tolueen…

Verzorging met plantaardige oliën

In tegenstelling tot wat men zou denken maken de oliën Hairborist, verrijkt met essentiële oliën, het haar niet vetter. Deze oliën herstellen en voeden de haren van binnenuit. Dankzij deze natuurlijke emulgator kan het haar gemakkelijk gespoeld worden en geeft een mooie glans en energie aan het haar.

Aromatherapie en het haar

Elke verzorging met oliën is verrijkt met een mengeling van subtiele essentiële oliën die op hun beurt inwerken op het haar. Ze herstellen de tekorten van de hoofdhuid maar geven vooral een gevoel van rust en wellness. Behalve deze therapeutische, wetenschappelijk erkende deugden, zorgt de aromatherapie er voor dat u na een bezoek aan mijn salon en na mijn behandeling ook buitenstapt met een gevoel van ontspanning en kalmte.

Bio van 7 tot 77 jaar

Iedereen is welkom. Bio is er niet enkel voor de dames maar voor de ganse familie, ook voor uw kinderen en echtgenoten.

Lees alles over Bio Hair Aras
Lees alles over Bio Hair Aras
Ecologische producten van Hairborist bij Bio Hair Aras