Een kapsalon in Wichelen

U bent misschien op zoek naar een ander kapsalon in Wichelen?
Een kapsalon in Wichelen waar de kleuringen 100% plantaardig zijn?
Een kapsalon in Wichelen waar je kan genieten van uitzonderlijke oliën gemaakt uit zeldzame planten.
Een kapsalon in Wichelen waar u zich overlevert aan een moment van rust om te ontsnappen aan alle zintuiglijke prikkels.
Een kapsalon in Wichelen met prijzen zonder verrassingen.
Een kapsalon in Wichelen waar u in alle veiligheid kan naartoe gaan.

Dan bent u op het juiste adres

Bio Hair Aras is een natuurlijk kapsalon in Wichelen, op enkele kilometers van Dendermonde. Hier behandel ik uw haar enkel met planten, essentiële oliën en producten goed voor je gezondheid. En verrassing: u betaalt er niet meer dan in een gewoon kapsalon.

Een eigenzinnige keuze

Maryam Robatsarpooshy houdt van het kappersvak en ontdekte dat ze dit op een eigen manier kan uitvoeren in haar eigen salon dat baadt in rust en een natuurlijke sfeer. Hier vindt u enkel plantaardige producten met het bio-label.
Zij heeft vertrouwen in de onderneming HAIRBORIST , een Belgische onderneming gespecialiseerd in professionele, natuurlijke kwaliteitsproducten voor het haar.

De kwaliteit is onvergelijkbaar!

Sinds Maryam Robatsarpooshy werkt met het Belgische merk Hairborist, kan ze het haar van haar klanten nieuw leven inblazen. Dankzij de planten, komt er opnieuw glans in het haar dat beschadigd is door jarenlange slechte behandelingen, ook bij de moeilijkste haartypes. Maar vooral de werkmethode is veranderd. Zij maakt tijd om naar de klanten te luisteren, hen raad te geven en hen te verwennen in volledige harmonie met haar overtuiging. Deze jarenlang opgedane kennis garandeert u een professioneel resultaat op hoog niveau. haar snit en kleurtechnieken hebben geen vergelijk.

Een kapsalon in Wichelen, waar men de tijd neemt om te leven.

Hier staat de tijd even stil. In een warme en aangename sfeer kan u zich ontspannen, Ik start met een haarbadje van aromatische oliën, met boeiende en ontspannende extracten. Bij het binnenkomen merkt u meteen dat ik u en uw haren met de meeste zorg behandel, iets wat men vaak niet kan aanbieden in een kappersketen. Deze verzorging is in de vaste prijs inbegrepen.

Een menu in plaats van een lange tarievenlijst.

In alle diensten die Bio Hair Aras aanbiedt zit een gepersonaliseerde zorg, een massage, een plantaardige shampoo en een naverzorging. De ecologische afwerkingsproducten zijn eveneens in de prijs begrepen. Ik reken geen extra’s aan ook al betreft het lange haren.

Wichelen ligt vlakbij Dendermonde

Geen parkeerproblemen en steeds makkelijk bereikbaar.
Dat is het voordeel van het platteland op 2 stappen van de stad. Geen stress meer om een parkeerplaats te vinden, geen gepieker over de parkeermeter en geen onveiligheidsgevoel op weg naar de kapper.

Lees alles over Bio Hair Aras
Lees alles over Bio Hair Aras
Ecologische producten van Hairborist bij Bio Hair Aras