Een kapper in Wichelen uniek in zijn genre.

U zoekt reeds lang een goede kapper in Wichelen
een kapper die het verschil maakt
een kapper in Wichelen gespecialiseerd in natuurlijke kleuringen
een kapper in Wichelen gespecialiseerd in een aromatherapie die uw zinnen prikkelt en uw geest kalmeert
een haarkapper in Wichelen waar u wordt overgeleverd aan een sensationele ervaring
een kapper in Wichelen zonder verrassingen in de prijzen
een kapper in Wichelen waar je gratis kan parkeren.

Dan bent u aan het goede adres.

Bio Hair Aras is een natuurlijk kapsalon in de gemeente Wichelen, op 20 minuten van Dendermonde. Hier in Wichelen behandelt de kapper uw haar enkel met planten, essentiële oliën en producten die goed zijn voor uw gezondheid. U betaalt hier niet meer dan bij een andere kapper in Wichelen, maar de dienstverlening hier heeft niets te maken met een traditioneel kapsalon.
Enkel op natuurlijke wijze !

Wat een resultaat

Door het gebruik van de natuurlijke producten van Hairborist is de ganse sfeer in het salon is veranderd. De geur van de planten heeft de onaangename parfums van ammoniak en chemische producten verdreven. De onaangename geur die men bij elke kapper in Wichelen aantreft. De essentiële oliën hebben het haar van de klanten opnieuw leven ingeblazen, Zij heeft het beschadigd haar, door jarenlange slechte behandelingen, opnieuw hersteld. Zij neemt nu de tijd om naar de klanten te luisteren, hen met raad bij te staan en hen te verwennen in een kapsalon dat volledig in harmonie is met haar principes. Door jarenlange ervaring hebben de kleuringen en de snit geen vergelijk in Wichelen.

Een kapper in Wichelen die tijd neemt om te leven.

Vergeet het jachtige leven, neem de tijd voor een verzorgende behandeling met essentiële oliën en een moderne snit. In dit salon vind je een houten interieur en alles baadt in een warme sfeer door de natuurlijke en rustgevende kleuren. Een gemoedelijk kader, zonder problemen kan je ook je kinderen meebrengen. Ik stel u meteen op uw gemak door te beginnen met een aromatisch haarbadje met relaxerende essentiële oliën, met innemende en verfrissende geuren, een verstevigende mousse met subtiele sensaties en ik eindig met een zuiverende zucht voor het haar en geef uw kapsel een hernieuwde frisheid en een nieuwe sensatie.
Er is inderdaad een andere manier om uzelf en uw haar te verzorgen. Geen enkele kapper in Wichelen zal u deze zintuiglijke ervaring kunnen bieden en dat zonder dat u extra betaalt. Alle diensten zijn immers in de prijs inbegrepen.

Een kapsalon in Wichelen zonder bijkomende kosten

Bio Hair Aras heeft u een keuzemenu zonder verrassingen. De voorgestelde prijs is de prijs die u betaalt, zonder supplement voor bijkomende zorg, een verzorgende balsem of bijkomend eindproduct. Wat ook de lengte van uw haar is.

Een kapsalon vlakbij Dendermonde

Geen zorgen om te parkeren in Wichelen, de toegang is gemakkelijk. Een voordeel om buiten de stad gesitueerd te zijn. U zal niet gestresseerd zijn om een parkeerplaats te vinden, noch om parkeergeld te betalen. Onveiligheid bestaat hier niet.

Lees alles over Bio Hair Aras
Lees alles over Bio Hair Aras
Ecologische producten van Hairborist bij Bio Hair Aras