Een biologisch kapsalon

Maryam Robatsarpooshy is fier u een biologisch kapsalon in Wichelen voor te stellen. Alles is er anders.

Mijn bio-kapsalon stelt u 100% plantaardige kleuringen voor
In Mijn bio-kapsalon zult u bezwijken onder de geuren van unieke essentiële oliën.
Mijn salon is een bio-kapsalon waar u zich kan overleveren aan unieke spirituele ervaring.
In Mijn bio-kapsalon zijn onze prijzen samengesteld onder de vorm van een menu zonder bijkomende kosten.
Mijn bio-kapsalon heeft respect voor het milieu

…Bio Hair Aras.

Natuurlijk bio-kleuringen

Bio Hair Aras is een bio kapsalon gesitueerd in Wichelen, provincie Oost-Vlaanderen. Ik behandel uw haar enkel met essentiële oliën, planten , en cosmetica gezond voor het milieu en voor uw gezondheid. De prijzen zijn vergelijkbaar met een goed ander kapsalon. U betaalt niet meer dan in een gewoon kapsalon.

Een bio-kapsalon uit overtuiging

Door de weerzinwekkende toxicologische producten die de industriële cosmetica voorstellen, heb ik besloten om over te stappen naar een Bio-kapsalon. Geen toxische spuitbussen, geen kleuringen met ammoniak… Door kennis te nemen van de gevaren van de traditionele cosmetische producten – gevaarlijk voor mijzelf en de klanten- heb ik een keuze gemaakt om alle producten die gevaar opleveren voor de gezondheid te verwijderen. Hier in dit salon is er enkel plaats voor planten. Ik heb daarom gekozen voor het bedrijf Hairborist, een Belgische onderneming gespecialisseerd in het maken van professionele natuurlijke kwaliteitsproducten voor het haar.

Professionalisme voor alles

Sinds ik werk met het Belgische merk Hairborist, is mijn leven veranderd. Dankzij de planten, leeft het slapste haar terug op en herstelt het haar dat jarenalng werd beschadigd door verkeerde behandelingen. Mijn werkmethode en manier van denken is radicaal veranderd. Ik luister naar de klanten. Ik geef ze advies en toelichting in mijn bio-kapsalon, dat zorgt voor een goed gevoel en tijd neemt om weer te ‘leven’. Die ervaring heeft bijgedragen tot een professioneel resultaat, van zeer hoogstaand niveau.

Een bio-kapsalon waar men komt zonder stress

In deze hectische en gestresseerde wereld , brengt mijn bio-kapsalon een sensationele omhelzing, de tijd voor een verzorgende massage met edele plantaardige oliën, een duik in een schoonheidsbron, een fusie van kracht en natuur…, een ultieme verfijndheid voor uw haar, loslaten en zich overgeven aan een goed gevoel. Bio Hair Aras is meer dan een gewoon bio-kapsalon, het is bovenal een hair wellness: dé plaats voor een goed gevoel.

Een kapsalon zonder verrassingen

Wat ook de lengte van uw haar is, u betaalt enkel de prijs genoteerd op de prijslijst. Maryam Robatsarpooshy rekent geen enkel supplement aan, de gepersonaliseerde zorgen, de massage, de plantaardige shampoo’s en conditioners en de ecologische styling producten zijn eveneens in de prijs berekend.
Wichelen, een rustige gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen

Genesteld tussen Wetteren, Lede en Zele, vindt u hier de kalmte van ‘den buiten’ maar ook de voordelen: de parking is gratis en de toegang tot het bio-kapsalon is gemakkelijk. Vergeet de stress van de steden, de parkeermeters, …. En de onveiligheid van grote steden. Hier vindt u een gemoedelijke en eerlijke dorpssfeer.

Lees alles over Bio Hair Aras
Lees alles over Bio Hair Aras
Ecologische producten van Hairborist bij Bio Hair Aras