Kapsalon in Dendermonde

We vinden ongeveer 2080 kapsalons in Oost-Vlaanderen
Wat ook het gebruikte merk is van de kapsalons in Oost-Vlaanderen ze gelijken allemaal op mekaar. In deze salons gebruikt men de traditionele bijtende shampoos,vol met sulfaten (sodium laureth sulfate) en parabenen ( methylchloroisothiazolinone)

Gegarandeerd prijssupplementen

Om op het einde van de maand een betere omzet te hebben, stellen deze kapsalons in Oost-Vlaanderen meestal een crèmebad voor waarbij ze niet aarzelen om u 6 euro bijkomend aan te rekenen, alhoewel dit crèmebad, vol van siliconen, hen slechts een 10 centimes in gebruik kost en waarbij ze 3 minuten winnen om het haar uit te kammen. Zonder nog maar te spreken over een supplement dat ze aanrekenen voor een beetje haarlak of gel waarvan de geur u bij de keel grijpt, omdat ze ook verzadigd zijn van toxische microdeeltjes.

… en de kleuringen

Durf ik spreken over chemische kleuringen? Wat ook de behandeling is (kleuren, permanente kleuringen, toon op toon, verven, mèches, balayage , ontkleuren..) het haar ondergaat een ernstige agressieve herhaalde behandeling. Zonder maar te zwijgen over de nasleep op de gezondheid.
Deze producten bulken van de toxische stoffen. Een kleine opsomming: résorcinol, p-phenyldiamine beter gekend onder de naam PPD, p-aminophenol, O-aminophenol, m-phenyldiamine, toluène, bijna allemaal geklasseerd onder mutagenen van klasse 3 of mogelijk cancerogeen met mogelijk onomkeerbare schade.
Men hoeft dus ook niet verwonderd te zijn dat 5% van de werknemers uit kapsalons, de handdoek in de ring gooien omdat ze longproblemen of huidziekten krijgen.
En nochtans bestaat er een andere manier om mooi te blijven, om je haar te verzorgen en om in de kapperswereld te kunnen blijven…

Ik heb de keuze gemaakt

In tegenstelling tot die kapsalons in Oost-Vlaanderen die jarenlang de gezondheid schaden, vindt u hier bij mij niets van dit alles terug.

100 % natuurlijk

Ik verkies de plantaardige kleuring voor die 100% natuurlijk is. Daarom werk ik samen met een Belgisch bedrijf, Hairborist genaamd. Deze firma maakt plantaardige kleuring maar vervaardigt eveneens buitengewone bio cosmetische producten voor professionelen in de haarsector. Het zijn werkelijk uitzonderlijke producten omdat ze de structuur van het haar helemaal omvormen tot ze weer schitteren en glansrijk gezond zijn.

De planten, mijn passie

Gepassioneerd door de aromatherapie, laat ik u genieten van deze essentiële oliën. De shampoos hebben het ecogarantie label. En hier bij mij: geen supplementen.

Een prijs zonder verrassingen

Wat ook de lengte is van uw haar… bij alle behandelingen is een massage voorzien in combinatie met een persoonlijke zorg met essentiële oliën, een plantaardige shampoo, een conditioner zonder siliconen en een ecologische haarlak.

Gemakkelijke toegang

Mijn salon is gesitueerd in Wichelen, een kleine gemeente op enkele kilometers van Dendermonde. Geen parkeerproblemen.

Lees alles over Bio Hair Aras
Lees alles over Bio Hair Aras
Ecologische producten van Hairborist bij Bio Hair Aras