U zoekt een kapsalon nabij Dendermonde waar u op een ecologische manier kan genieten van uitzonderlijke oliën gemaakt uit de meest zeldzame planten?
Even weg van de drukte van de stad, een plaats waar u kan ontsnappen aan alle zintuiglijke prikkels.
U zoekt een kapsalon nabij Dendermonde met prijzen zonder verrassingen?
U zoekt een kapsalon nabij Dendermonde waar u in alle veiligheid naar toe kan?

Dan bent u op het goede adres.

Bio Hair Aras is een kapsalon in Wichelen, op enkele kilometers van Dendermonde
Uw haar wordt uitsluitend met plantaardige bio producten behandeld, met een uitzonderlijk zorg, zonder dat dit daarom duurder hoeft te zijn.

Een kapsalon in de buurt van Dendermonde waar men wel de tijd neemt om te leven.
Hier stopt de tijd. U geniet volop van een aromatische behandeling, met relaxerende en betoverende extracten. Van zodra u mijn deur binnenstapt, bied ik u een totale ontspanning van uw geest.

Een menu in plaats van een een lange tarievenlijst

Inbegrepen in mijn prijzen: een gepersonaliseerde verzorging, een massage, een plantaardige shampoo en een haarverzorging. De ecologische stylingproducten zijn eveneens in de prijs begrepen. Ik houd eraan geen bijkomende supplementen aan te rekenen, ongeacht de lengte van uw haar.

Werk van een onvergelijkbare kwaliteit

Met vele jaren ervaring, heb ik, uit persoonlijke overtuiging, de keuze gemaakt om enkel nog te werken met natuurlijke producten van HAIRBORIST, een Belgisch bedrijf dat enkel werkt met professionele kwaliteitsproducten. Een enkele behandeling volstaat om de glans van uw haar te herstellen.

Wichelen ligt vlakbij Dendermonde.

Geen parkeerproblemen: Wichelen is makkelijk bereikbaar. Het voordeel van het platteland, op 2 stappen van de stad. Geen stress voor de parkeermeter en het veilige gevoel dat in de stad vaak ontbreekt.

Lees alles over Bio Hair Aras
Lees alles over Bio Hair Aras
Ecologische producten van Hairborist bij Bio Hair Aras in Wichelen